КОЛАРАЦ ТВОЈ СВЕТ МУЗИКЕ

Сретен Крстић, виолина

Наташа Ђорђевић Исић, клавир

 

О УМЕТНИЦИМА И ДЕЛИМА – детаљније

 

Програм:

Ж. М. Леклер СОНАТА БР. 1

Ф. Менделсон СОНАТА ЕФ МОЛ, ОП. 4

Ф. Шуберт СОНАТИНА ЗА ВИОЛИНУ И КЛАВИР ДЕ ДУР, ОП. 137, БР. 1

Е. Григ СОНАТА ЦЕ МОЛ, ОП. 45

 

ФОТОГРАФИЈЕ СА КОНЦЕРТА

 

 

Организатор: Центар за музику

Улазнице: 1.000 дин.