Симфонијски оркестар РТС-а

Солиста:

Иво Погорелић, клавир

Диригент: Бојан Суђић

Дворжак: Симфонија бр.9

Шопен: Концерт за клавир еф-мол

 

Организатор: Музичка продукција РТС

УЛАЗНИЦЕ СУ РАСПРОДАТЕ