Симфонијски оркестар РТС

Солиста:

Реља Калапиш, фагот

Диригент:

Алесандро Круделе

Програм:

Миша Цвијовић: „Лица персефоне“ (премијера)

Јохан Непомук Хумел – Концерт за фагот у еф-дуру, солиста: Реља Калапиш, фагот

Феликс Менделсон: Симфонија бр.5 у де-дуру, оп. 107 „Реформаторска“

 

Организатор: Музичка продукција РТС