Симфонијски оркестар РТС

Солиста:

Александар Синчук, клавир

Диригент:
Роналд Цолман

Програм:

С. Максимовић: Рефлексије

Б. Барток: Концерт за клавир и оркестар бр.2

С. Франк: Симфонија де-мол

 

Организатор: Музичка продукција РТС

Цена карата: 400, 500, 600 динара