Велики јубилеји

Симфонијски оркестар и хор РТС

Солисти:

Наталија Младеновић, клавир

Софија Пижурица, сопран

Љубомир Поповић, тенор

Небојша Бабић, баритон

Диригент: Бојан Суђић

Програм: Христић, Дебиси, Гуно

 

Организатор: Музичка продукција РТС

Цена карата: 400, 500, 600 дин.