БФ/Марко Ђоковић

Вода 2

Диригент:

Данијел Рајскин

Солиста:

Лукаш Генијушас, клавир

Ф. Менделсон: Хебриди, увертира
Ф. Шопен: Концерт за клавир и оркестар бр. 1
Р. Шуман: Симфонија бр. 3 (Рајнска)

 

Организатор: Београдска филхармонија
Информације на број 0112630744