БФ/Марко Ђоковић

Ватра 2

Диригент:

Хауард Грифитс

Солиста:

Сања Ромић, обоа

M. Мусоргски: Ноћ на голом брду
Р. Вон Вилијамс: Концерт за обоу и оркестар
Х. Берлиоз:Фантастична симфонија

 

Организатор: Београдска филхармонија
Информације на број 0112630744