Гудачка репрезентација младих извођача под вођством Стефана Миленковића

Андријана Дурмишевић, виолина
Оливера Митровић, виолина
Ката Стојановић, виолина
Софија Главичић, виолина
Миона Топаловић, виолина
Дуња Стојковић, виолина
Ања Милошевић, виола
Магдалена Матић, виолончело
Страхиња Митровић, контрабас

 

Програм концерта можете видети овде.

 

Организатор: Културни центар Нови Сад и Коларчева задужбина
Улазнице: 600 дин.