ТИЈАНА И КОНЦЕРТМАЈСТОРИ

Програм

 

П.И. Чајковски – Сувенир из Фиренце

Г. Малер – Адађето (из Симфоније бр.5)

И. Стравински – Прича о војнику

А. Пјацола – Обливион

Адиос Нонино

 

 

 

ТИЈАНА МИЛОШЕВИЋ, Мирјана Нешковић, Ксенија Милошевић, виолине

Борис Брезовац, Александра Станић, виоле

Срђан Станковић, Немања Станковић, виолончела

Бобан Стошић, контрабас

Огњен Поповић, кларинет

Дејан Синадиновић, клавир

Мина Маринковић, харфа

 

Организатор: Центар за музику

 

Цена карата: 500 дин.