БФ/Марко Ђоковић

ЗАВРШНИ КОНЦЕРТ: ФИЛХАДЕМИЈА 3
Диригент:
Урош Лајовиц
Солиста:
Борис Брезовац, виола
Александар Латковић, виолончело
В. А. Моцарт: Симфонија бр.40
Р. Штраус: Дон Кихот

Организатор: Београдска филхармонија
Информације на број 0112630744