БФ/Марко Ђоковић

Мракобес 4

Диригент: Михаил Јуровски

Солиста: Софија Гулбадамова, клавир

Програм: M. Mусоргски, А. Казела, Д. Шостакович

 

Организатор: Београдска филхармонија

Информације на тел. 0112630744