БФ/Марко Ђоковић

Ашиковање 3

Диригент:
Габријел Фелц
Солисти:
Михаела Кауне, сопран
Томас Мор, тенор
Торстен Гримбел, бас

Габријел Фелц, клавир
Л. ван Бетовен: Далекој драгој
Р. Вагнер: Валкире, 1. чин

Организатор: Београдска филхармонија
Информације на број 0112630744