БФ: Марко Ђоковић

#БЕТОВЕНДРАМАКВИН 1

Диригент:
Данијел Рајскин

Солисти:
Анета Илић, сопран

Андреј Баранов, виолина

Л. ван Бетовен: Ah perfido, арија за сопран и оркестар
Д. Шостакович: Концерт за виолину и оркестар бр. 1
П. И. Чајковски: Симфонија бр. 3

Организатор: Београдска филхармонија
Информације на тел. 0112630744