БФ: Марко Ђоковић

#BETOVENJEKEVA 3
Диригент:
Маркус Бош

Солиста:
Кијан Солтани, виолончело

Л. ван Бетовен: Магбет, увертира
L. van Betoven: Симфонија бр. 2
Р. Шуман: Концерт за виолончело и оркестар
Р. Шуман: Увертира, Скерцо и Финале

 

Организатор: Београдска филхармонија
Више информација на 0112630744