Фото: Марко Ђоковић

Београдска филхармонија

Диригент:
Габријел Фелц

Солисти:
Клер Хуангчи, клавир
Марија Јелић, сопран

Ф. Шопен, Концерт за клавир и оркестар бр. 2
Х. Горецки, Симфонија бр. 3

 

Организатор: Београдска филхармонија
Инфо на 0112630744, www.bgf.rs