Фото: Марко Ђоковић

Београдска филхармонија

ЗА ПРИЈАТЕЉСТВО

Диригент:
Габријел Фелц

Солиста:
Немања Радуловић, виолина

Л. ван Бетовен Концерт за виолину и оркестар
Г. Малер Симфонија бр. 1

 

Организатор: Београдска филхармонија
Инфо на 0112630744, www.bgf.rs