Фото: Марко Ђоковић

Београдска филхармонија
ЗА ОСКАРА
Диригент:
Џон Акселрод

Солиста:
Сантјаго Кањон Валенсија, виолончело

Програм:
Л. Бернштајн, На доковима Њујорка, симфонијска свита
Џ. Вилијaмс, Концерт за виолончело и оркестар
Е. В. Корнголд, Симфонија ин Фис

 

Организатор: Београдска филхармонија
Инфо на 0112630744, www.bgf.rs