Загребачки солисти

Уметнички вођа Сретен Крстић, виолина
Солиста Ирена Графенауер, флаута

Програм: Франо Параћ, В.А. Моцарт, С. Барбер, Л. Бокерини

 

Организатор: ЦЕБЕФ
Цена улазница: 1.000 дин.