СИМФОНИЈСКИ ОРКЕСТАР РТС

Диригент БОЈАН СУЂИЋ
Солиста ЈАСМИНКА СТАНЧУЛ, клавир

Исидора Жебељан, Лудвиг ван Бетовен

 

Организатор: ЦЕБЕФ
Цена улазница: 1.000 дин.