Од 1.3. до 18.3. 2017.

БЕОГРАД СПАВА представља скулптуре и цртеже у целини ! Арт продукте настале као резултат модерне архитехтуре и стваралаштва људских идеја на инспиративном и истинитом нивоу.

Архитехтура представља реализацију у процесима сложених система данашњице, као и настанцима насељавања нових простора непредвиђене циилизације у спонтаном окружењу нове репродукције становништва.

Материјализација новоизграђених објеката као и инфраструктура у простору представљају нестварни и нереалан чин развоја истинитости у еквивалентности модерне садашњице.

Она уједно представља подстицај новостворених идеја као и неуспелих складиштења људских судбина, пружа услов за настајање нових грађевинских објеката, а уједно је и резултат доказивања у друштву као грађанских малверзација новчаних и материјалних средстава у свету садашњости.

Лазар Андријашевић рођен је 1964. године у Београду. Дипломирао је на Факултету ликовних уметности у Београду, Смер вајарство (2012 године). Тренутно се бави уметничким радом и стваралаштвом, власник је занатске радње у Београду. Самостално је излагао преко 10 пута, а учествовао је на преко 30 колективних изложби. Учесник је многобројних вајарских радионица и колонија, а велики број његових радова налази се у приватним колекцијама у земљи и иностранству.

Контакт:
063/207064, 060/ 5207064

РЕЧ АУТОРА
„НИЈЕ ВАЖНО ГДЕ ВЕЋ СА КИМ ЖИВИШ“
„НИЈЕ ВАЖНО КОЛИКО ЗАРАЂУЈЕШ ВЕЋ СА КИМ И ШТА РАДИШ“
„НИЈЕ ГРЕХ ЛАГАТИ ДРУГЕ ВЕЋ ЈЕ ГРЕХ ЛАГАТИ СЕБЕ“