МЕДИЦИНСКА ДИЈАГНОСТИКА ЛИЦА и 8 ЕЛЕМЕНАТА ИСПУЊЕНОГ ЖИВОТА

Професор ће одржати предавање у коме ће објединити две теме, медицинску дијагностику лица и тела, која је полазни услов за примену адекватне терапије и процеса излечења, јачања и балансирања тела и духа, а затим ће обрадити и основне елементе неопходне за вођење испуњеног и срећног живота.

МЕДИЦИНСКА ДИЈАГНОСТИКА ЛИЦА

Откријте како се наше здравље, али и симптоми болести виде на лицу те како то знање може да се користити у свакодневном животу и раду.

Овај део предавања је користан за сваког од нас, али још више за лекаре, практичаре целовитог приступа медицини, психологе, као и за глумце, моделе и јавне личности којима је изглед лица (и тела) не само важан, већ представља и пословни капитал.

8 ЕЛЕМЕНАТА ИСПУЊЕНОГ ЖИВОТА

Изаберите, побољшајте и задржите све оно што мислите да вам треба или шта желите у животу:

ЗДРАВЉЕ виталност, исхрана, дуговечност…

ЉУБАВ сексуалност, поштовање, везе…

ДУХОВНОСТ мудрост, искуство, спокој…

ОСОБНОСТ изглед, карактер, страст, смех…

ПОРОДИЦА хармонија, енергија, сигурност…

КАРИЈЕРА способност, циљ, труд, напредак…

ОКРУЖЕЊЕ животни услови, клима, пријатељи…

БОГАТСТВО изобиље, посед, новац, време…

Овај део предавања препоручљив је за све особе заинтересоване за здрав, дуг и срећан живот.

Време:

07.04.2019.

14.00 – 17.00

Цена: 2500 дин.

Улазнице се могу купити на билетарници Коларчеве задужбине.

О предавачу:

Професор др Томас Печнер (Thomas Petschner)  је цењени лекар старог кова, светски признати специјалиста комплементарне дијагностике, здравствени научник и један од пионира увођења квантне физике у медицину.

Он је оснивач и директор новозеландског Института за интегралну дијагностику при академији Штајнбајсовог универзитета у Берлину (www.steinbeis.de/su/2187) и гостујући професор на више медицинских, истраживачких и образовних институција широм света.

Такође је и директор фирме Face Discovery(R) која се бави истраживањем биометријски препознатљивих елемената лица са сврхом превенције болести, суицида, агресије и тероризма (www.facediscovery.com).

Као хуманитарни радник са дубоком духовношћу и духовитошћу доктора-кловна у кризним подручјима и палијативној медицини, он је један од пионира и заговорника коришћења хумора и смеха у здравствене сврхе.