ВЕЧЕ СЕВДАЛИНКИ због великог интересовања ове године поново у Београду, овог пута на Коларцу.

Публика ће већ традиционално уживати у овој емотивној вечери, и то не само у Београду него и у Загребу и у Сарајеву. Еминентни певачи севдаха Мерима Његомир, Енес Беговић, Алма Субашић, Есад Ковачевић, Свјетлана Видовић, Занин Бербић, Елма Хаџић ће сву лепоту босанских, традиционалних и градских љубавних песама пренети публици уз пратњу врхунског оркестра маестра Динка Мујановића.

“Те вечери буде пуно добрих емоција, како код учесника тако и код публике. У том тренутку сви дишемо као једно, а оркестар Динка Мујановића је сјајан. Све што је традиција нашег народа не сме се заборавити. Мора се чувати и преносити на будуће генерације. Севдалинка је доказала својим постојањем и временом да је то нешто квалитетно и вредно, а време је најбољи судија. Задатак свих нас уметника јесте да сачувамо традиционалну музику и све оно што је изворно“, поручила је Мерима Његомир.

Дођите да уживате и певате песме које никога не остављају равнодушним, а неке од њих су: Мито бекријо, Зајди Зајди, Теби мајко мисли лете, Пут путује Латиф ага, Чудна јада од Мостара града, Лијепи ли су мостарски дућани, Мој дилбере, Снијег паде на бехар на воће,Мој дилбере, Кад ја пођох на Бембашу, и многе друге те можете очекивати концертну вече за душу и памћење.

 

Цена карата: 1.200 и 1.500 дин.