Диригент: Бојан Суђић

Солисти:

Марија Митић, сопран

Лидија Јовановић, алт

Дејан Максимилијан Врбанчич, тенор

Никола Дискић, баритон

Моцарт:

Јупитер симфонија

Крунидбена миса

Организатор: Музичка продукција РТС

Цена карата: 400,500 и 600 дин.