БФ/Марко Ђоковић

ЗЕМЉА 2

Диригент:

Ханс Граф

Солиста:

Сергеј Бабајан, клавир

И. Стравински: Погребна песма
П. И. Чајковски: Концерт за клавир и оркестар бр. 1
С. Рахмањинов: Симфонија бр. 3

 

Организатор: Београдска филхармонија
Информације на број 0112630744