БФ/Марко Ђоковић

Филхадемиjа 2 – завршни концерт

Диригент:

Данијел Рајскин

Л. ван Бетовен: Симфонија бр. 1
Б. Барток: Концерт за оркестар

 

Организатор: Београдска филхармонија
Информације на број 0112630744