БФ/Марко Ђоковић

ВОДА 5

Диригент:

Габријел Фелц 

Солиста:

Роберт Лакатош, виолина

Г. Ф. Хендл: Музика на води
П. Коњовић: Јадрански капричо
К. Дебиси: Море

Организатор: Београдска филхармонија
Информације на број 0112630744