БФ: Марко Ђоковић

#BETOVENVIRTUOZ 3
Диригент:
Урош Лајовиц

Солисти:
Клеменс Хаген, виолончело

Наталија Младеновић, клавир

Л. ван Бетовен: Соната за виолончело и клавир бр. 3
Ј. Хајдн: Концерт за виолончело и оркестар у Де-дуру
Ј. Брамс: Симфонија бр. 2

Организатор: Београдска филхармонија
Информације на тел. 0112630744