БФ/Марко Ђоковић

ПЕТИ 4

Диригент:

Данијел Рајскин 

Солисти:

Вадим Глузман, виолина

Евгенија Јеремић, сопран

Л. Бернштајн: Серенада

Г. Малер: Симфонија бр. 4

Организатор: Београдска филхармонија
Информације на број 0112630744