Фото: Марко Ђоковић

Београдска филхармонија

Диригент:
Данијел Рајскин

Солиста:
Симоне Ламзма, виолина

С. Губајдулина, Оферторијум, концерт за виолину и оркестар
П. И. Чајковски, Манфред симфонија

 

Организатор: Београдска филхармонија
Инфо на 0112630744,  www.bgf.rs