Фото: Марко Ђоковић

Београдска филхармонија

Диригент:
Нил Вендити

Солиста:
Ксенија Сидорова, хармоника

Програм:
М. де Фаља, Љубав чаробнице
А. Пјацола, Либертанго
А. Пјацола, Аконкагва, концерт за хармонику и оркестар
А. Хинастера, Плесови из балета Естансија

 

Организатор: Београдска филхармонија
Инфо на 0112630744, www.bgf.rs