Фото: Марко Ђоковић

Београдска филхармонија

Диригент:
Кристијан Мандеал

Солиста:
Ана Тифу, виолина

Б. Барток, Румунске народне игре
Ј. Брамс, Концерт за виолину и оркестар
Ж. Енеску, Симфонија бр. 1

 

Организатор: Београдска филхармонија
Инфо на 0112630744, www.bgf.rs