БФ/Марко Ђоковић

Ашиковање 5

Диригент: Фабрис Болон

Солиста: Анти Сирала, клавир

Програм: Б. Сметана, Е. Григ, А. Шенберг

 

Организатор: Београдска филхармонија

Информације на тел. 0112630744