54. БЕМУС

Фестивалски оркестар „Виртуози“
Диригент: Бојан Суђић
Мартин Гарсија Гарсија, клавир

 

Ф. Шопен, Л. ван Бетовен – детаљније

 

Организатор: ЦЕБЕФ
Улазнице: 800, 1.000 и 1.200 дин.