Актуелно
 

август 2017
П У С Ч П С Н
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Архива

Ministarstvo kulture GRB ISPISI

Sekretarijat za kulturu grada beogradalogo

Logo Telekom Srbija full color-page-001

sava-logo

ERSTE BANK LOGO PLAVA POZADINA

tejk_over

k-vektorski_crvreni-page-001.jpg

 

Обраћамо вам се са жељом да успоставимо сарадњу у циљу остварења пословних циљева.


Задужбина Илије М. Коларца је непрофитна установа, која своје активности и пословање остварује од сопствених прихода, учешћем на конкурсима и донацијама и спонзорствима компанија и појединаца који препознају наше вредности. Поред тога што организује програме у сопственој продукцији, постала је препознатљива и по организацији разноврсних скупова (конгреса, семинара, конференција, симпозијума, промоција ...).


Ми вам под веома повољним условима можемо пружити одговарајућу услугу и помоћ у организовању различитих догађаја уз добро обучен стручни кадар, оспособљен да одговори и на најсложеније техничке захтеве. Наша институција поседује неколико вишенаменских простора који могу да послуже у наведене сврхе и то су: Велика дворана, Мала сала, сала „Ј. Панчић”, Музичка галерија, сала Библиотеке, Ликовна галерија, холови, већи број учионица погодних за рад у мањим групама и други алтернативни простори који се могу искористити за изложбе и постављање промотивних штандова. О техничким карактеристикама ових простора можете се обавестити у секцији простори и мапи.


Сарадња са нама даје вам додатну могућност промоције догађаја кроз активности службе за марктинг и односе са јавношћу: слање прес информације на преко 100 адреса, слање новости на 1400 адреса, постављање информације на сајт и налоге на друштвеним мрежама. 


Као пратећу услугу можемо за вас организовати туристичку туру упознавања са здањем и историјатом Задужбине, као и са појединостима из живота Илије М. Коларца, великог српског задужбинара. У ресторану у нашој згради могу се организовати коктели и ручкови за мањи или већи број учесника програма.


Уколико сте заинтересовани за овај вид сарадње, можете нас контактирати:


Маркетинг и односи са јавношћу 2637 – 609, Дејан Веселинов, Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.  

Биће нам задовољство да одговоримо на сва ваша питања, да изађемо у сусрет вашим потребама и да вас уверимо у професионалност свих запослених у Коларчевој задужбини.